Jachthaven & stalling

Als u gaat varen met uw boot wilt u af en toe aan land kunnen aanmeren. Aan land kunt u even tot rust komen, stadjes bekijken, uit eten gaan of inkopen doen voor aan boord. Om vaarliefhebbers aan deze behoefte te kunnen voorzien, zijn er diverse jachthavens en stallingen voor boten. Zo kunt u uw boot veilig achterlaten aan land, of u nu voor korte duur uw boot achterlaat of uw boot gedurende de winter wilt stallen.

Jachthavens voor stalling boot

In Nederland zijn tal van jachthavens te vinden om uw boot te stallen. Zo heeft u keuze uit meer dan 900 jachthavens, alleen al in Nederland! Gelukkig maar, want Nederland is een echt botenland. Door de vele wateren en rivieren, en de gemakkelijke oversteek naar Engeland, zijn er veel vaarliefhebbers in Nederland. U kunt tijdens een vaartocht dus met gemak een jachthaven vinden als u even wilt aanmeren om tot rust te komen. Wilt u zeker zijn van een plekje in de jachthaven, zodat u gegarandeerd een stalling voor uw boot heeft? Dan kunt u eenvoudig vooraf een plekje voor uw boot of sloep reserveren.

Winterstalling boot

Uw boot stallen tijdens een tripje door Nederland is natuurlijk iets anders dan uw boot stallen tijdens de winter. In de winter kunt u terecht in een speciale winterstalling met uw boot. Er zijn diverse soorten stallingen. Zo zijn er buitenstallingen, maar ook stallingen binnen waar uw boot goed beschermd wordt tegen koude en natte weersomstandigheden. Voor de winterstalling voor uw boot dient u vooraf te reserveren. Uw boot stallen in een winterstalling kan met behulp van het personeel van de stalling.

Bootverkoop Lees meer
Bootverhuur Lees meer
Rubberboten & roeiboten Lees meer
Woonboten Lees meer
Buitenboordmotoren Lees meer
Jachthaven & stalling Lees meer
Reparatie & onderhoud Lees meer
Clubs & Verenigingen Lees meer
Vaarbewijs & opleidingen Lees meer
Alles wat je moet weten voor een zorgeloze vaarervaring  Lees meer
Vakantie aan het water in Limburg Lees meer
Milieuvriendelijke en duurzame verwijdering van oude boten Lees meer
Ontspanning op het water en land in Limburg Lees meer