Clubs & verenigingen

Als vaarliefhebber sluit u zich wellicht graag aan bij een vaarclub. Bij deze club vindt u mensen met dezelfde hobby als u: varen. Vaarclubs vragen over het algemeen een kleine bijdrage. Een vereniging kost namelijk altijd wel geld. Vraagt de vaarclub die u op het oog heeft een hoog bedrag? Dan zit er bij uw abonnement waarschijnlijk ook nog iets extra's. Sommige vaarclubs bieden bijvoorbeeld aan al hun leden een abonnement op een magazine omtrent varen. Bijvoorbeeld het bootmagazine Varen.

Voordelen vaarclubs

Naast een abonnement op een boot- of vaarmagazine, bieden vaarclubs vaak een officieel lidmaatschap voor watersportverenigingen. Als u met dit lidmaatschap op zak gaat varen, kunt u deelnemen aan bepaalde activiteiten en kunt u voordelig aanmeren bij watersportclubs. Soms kunt u dan ook gebruikmaken van bepaald gerei dat van pas kan komen bij het reinigen of repareren van uw boot. Handige bijkomstigheden dus! Tevens bent u door de vaarclub continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends die voor u, als boot- en vaarliefhebber, van belang kunnen zijn. Er zijn ook vaarclubs die jaarlijks leuke evenementen voor u als lid organiseren!

Vaarclubs vinden

Een vaarclub vinden is niet altijd even makkelijk. Kent u of bent u van een vaarclub of vaarvereniging? Een speciale club voor ouderen, jongeren, een club met een lage bijdrage per jaar of juist een vereniging speciaal voor grote bootbezitters? Geef het ons door, dan kunnen wij u op onze website vermelden voor onze bezoekers die een leuke club zoeken!

 

Bootverkoop Lees meer
Bootverhuur Lees meer
Rubberboten & roeiboten Lees meer
Woonboten Lees meer
Buitenboordmotoren Lees meer
Jachthaven & stalling Lees meer
Reparatie & onderhoud Lees meer
Clubs & Verenigingen Lees meer
Vaarbewijs & opleidingen Lees meer
Alles wat je moet weten voor een zorgeloze vaarervaring  Lees meer
Vakantie aan het water in Limburg Lees meer
Milieuvriendelijke en duurzame verwijdering van oude boten Lees meer
Ontspanning op het water en land in Limburg Lees meer